Nygift blondine  

Ei nygift blondine kom inn på RTV’n på Flisa, fær å lære å bruke dein nye, avanserte kaffetraktern ho hadde fått i brøllupsgave. Sæljarn færklardde i detalj hæss det skuille gjæras, om hæss a slo’n på, innstillig tå timer’n, å hæss a kuinne gå å leigge sæ å få nytrakte kaffe da a sto opp.
Eit par vikur etterpå komm’a innom att fær å kjøpe nåa kassetter, å sæljarn lurdde på hæss det gikk med kaffetraktern.
– «Joa, dein er heilt fantastisk, lagar innmari go kaffe», svara blondina, «mein je sinns det er tongvinnt att’n må gå å leigge sæ fær å få sæ ein kopp kaffe».

En nygift blondine kom inn på RTV butikken på Flisa, for å lære å bruke den nye, avanserte kaffetrakteren hun hadde fått i bryllupsgave.  Selgeren forklarte i detalj hvordan det skulle gjøres, om hvordan hun slo den på, innstillig av timeren og hvordan hun kunne gå å legge seg og få nytraktet kaffe da hun sto opp.
Et par uker etterpå kom hun innom igjen for å kjøpe noen kassetter, å selgeren lurte på hvordan det gikk med kaffetrakteren.
– «Jo da, den er helt fantastisk, lager innmari god kaffe», svarte blondina, «men jeg synes det er tungvint at man må gå å legge seg for å få seg en kopp kaffe».