Vælkømminn

16/7-23 til nå, fortsetter. Flytter vitsene manuelt, en og en, på grunn av flere feil som ligger i bakgrunnen og lurer, og følger med på automatisk oppretting.

Fra 3/8-23 er det opprettede ferske vitser og et par år bakover som er «oppe å går her på https://vitser.foss-gravingen.no», eldre vitser kopieres etter når jeg har tid.

————————————

15/7-23 satt inn knapper for å dele vitsene med venner, også via epost.

16/6-23 Flere endringer nå for å få det bedre for de som søker etter vitser. Har byttet WEB-hotell, å plundre fært, da vitsesia har vørtti gærstor. Nå 16/6-23 trur je je fainn siste feilen, så nå bær det virke.

En periode i 21-22 ble vitsene skrevet på bokmål, i tillegg til Solung, omkring ett års tid.

Vitser å morro på Solung er, som navnet viser, skrevet på Solung. Solør er distriktet mellom Kongsvinger og Elverum, hovedsakelig kommunene Grue, Åsnes og Våler, men mye av nabokommunene hører med.

Jeg startet med vitser på dialekt omkring 2013, og har samlet de beste i vitsebøker etter 2015. Langt over halvparten av vitsene i bøkene er ikke å finne på internettsidene mine, her og på Facebook

Etter hvert blir det mindre og mindre på Facebook, der «datamaskiner» driver sensur, og mange uskyldige ting medfører utestengelse i 30 dager, som bildet av en Skotte i Kilt, det man kunne se litt av «jr», med nisselue.

Velkommen til vitsesiden.

24hshop har utrulig mye tå gærmye. Sjå sjæl